Aut. el-installatør for
​industri, private og erhverv

Egå El-service er en del af Blue-Tech A/S

Spar på energien og Co2-udledningen med en erfaren elektriker

Leder du efter en elektriker eller el-installatør, der kan tage hånd om enhver el-opgave? Så kan vi ved Egå El-service hurtigt komme ud og hjælpe dig i eller omkring Aarhus, herunder Egå, Risskov og Lystrup.

Vores teknikere installerer løsninger, der kan hjælpe dig med at reducere energiforbruget, spare penge - og mindske udledning af CO2.

Vi arbejder med:

  • LED belysning
  • Intelligente styresystemer til bygninger og maskiner
  • Ladestandere til elbiler​
  • Anlæg inden for vedvarende energi (solceller og varmepumper)

Vi tilbyder naturligvis også Teknisk Energirådgivning nden for el- og industriinstallationer, samt ventilation og indeklima.​

Elektriker, el-installatør og energirådgiver​

Egå El-service er rådgivende og udførende installatører inden for tekniske løsninger. Vore projektledere, el-installatører, teknikere og elektrikere arbejder med følgende opgaver fra vores afdelinger i Aarhus, Esbjerg, Varde, Vejen og Haderslev:

El- og industri-installationer

Vores elektrikere og el-installatører udfører alle former for el-installationer i forbindelse med
​renovering, tilbygning og opførelse af nye bygninger.

Professionel El-installatør og ventilationstekniker

Vores teknikere og elektrikere leverer professionel service til dig. Vi tilbyder kvalitetsarbejde, som altid udføres efter gældende love og regler, ligesom vi ser det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.​ Vi står klar til at hjælpe dig med alt dit el- og ventilationsarbejde.

Vi har samarbejdspartnere inden for køl, frost og vedvarende energi, og vi er derfor i stand til at levere energirigtige totalløsninger.

Som autoriseret el-installatør udfører vi installationer for både det offentlige, erhvervsvirksomheder, industrien samt private kunder.​

Døgnvagt for erhverv

Egå El-service har døgnvagt for erhvervskunder. Ring på telefon +45 8699 5207, hvis I har akut brug for el-service.

Kontakt os

Giv os et kald på telefon +45 8699 5207, eller skriv en e-mail til post@blue-tech.dk, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner, når I skal have udført el-installationer.

Brug gerne vores kontaktformular

Verdensmålene ​hos Egå El-service

​Hos Egå El-service lever vi op til og bakker op om en række af FN’s 17 verdensmål. Læs her hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.​

Hvad mener vores kunder?

Vi lever af tilfredse kunder! Som kvalitetsbevidst el-installatør, er vi specialister i kundeservice.

Vi er vurderet 4,5/5 på Truspilot. Læs hvad vores kunder mener om os herunder.

star star star star star

"Super dygtige folk"

Super dygtige folk. Overholder alt de lover. Ingen ekstra regningen på noget man ikke vidste. Vil helt klart bruge dem igen.

Lou Nedergaard-Larsen, 8. februar 2022

star star star star star

"MEGET tilfreds"

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. ​

Henrik Mathiasen, 1. november 2021

star star star star star

"Effektivt og godt arbejde"

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det.

Anne, 1. juli 2021

star star star star star

"Pænt arbejde og god dialog"

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er super fine.

Mads Frandsen, 14. september 2021

Blue-Tech A/S
​​på Facebook