Profil

Egå El-Service ApS består af mig selv, to svende, en lærling og en bogholder. Sammen udfører vi sikker og veludført el arbejde, der imødekommer dine ønsker og sikkerhedsmæssige behov. Vi tilbyder el-tekniske produkter, løsninger og services med fokus på at øge vores kunders effektivitet og produktivitet.

 

Vi beskæftiger os i dag med både private kunder og erhverv i form af boligforeninger, forsamlingshuse osv.

 

Din El installatør i Aarhus

Egå El service ApS har firmaadresse på Vejlbjergvej 18, 8240 Risskov.

Vores kundesegment strækker sig over i det meste af Skæring og Risskov og ind til Aarhus midtby samt i Randers og på Syddjurs.

Vi er en el-teknisk servicevirksomhed, som blev etableret i april 2011. Jeg er selv udannet elektriker og el installatør, så vi er i Egå El service yderst autoriserede og kompetente til at udføre enhver el-opgave. Tilsammen har vi mange års erfaring og brede kompetencer indenfor el installation og el service.

 

Som El installatør tilbyder vi…

Egå El service ApS tilbyder alle former for el installationer, IT, tele og data, udførelse af sikring- og alarmteknik, energioptimering, reparationer og vedligeholdelse samt service.

Vi er din foretrukne el installatør i Aarhus, Egå, Risskov og på Syddjurs. Vi bestræber os på, altid at udføre et ligeså godt stykke arbejde hver gang – uanset om det er en elektriker eller en el installatør, du har brug for.

I Egå El service ApS fokuserer vi på det almindelige, forfaldende el-arbejde og specielt løsninger for privat og erhverv. Vi har fokus på kvaliteten fremfor kvantiteten, så du kan forvente et veludført stykke el-arbejde hver gang, når du vælger Egå El service ApS.

 

Ansatte i Egå Elservice

Vi er på nuværende tidspunkt 4 svende, 2 lærlinge, 1 arbejdets dreng, 1 løsarbejder, 1 bogholder.

Anders Andersen

Svend

Erik Eriksen

Svend

Jesper Jespersen

Svend

Lars Larsen

Svend

Anders Andersen

Lærling

Erik Eriksen

Lærling

Anders Andersen

Arbejdsdreng

Erik Eriksen

Løsarbejder

Jesper Jespersen

Bogholder