Profil

Egå El-Service ApS består af fire svende, tre lærlinge og en bogholder. Sammen udfører vi sikker og veludført el-arbejde, der imødekommer dine ønsker og sikkerhedsmæssige behov. Vi tilbyder el-tekniske produkter, løsninger og services med fokus på at øge vores kunders effektivitet og produktivitet.

Vi beskæftiger os i dag med både private kunder og erhverv.

 

Din El-installatør i Aarhus

Egå El-Service ApS har firmaadresse på Vejlbjergvej 18, 8240 Risskov.

Vores kundesegment strækker sig over i det meste af Skæring, Egå, Risskov og ind til Aarhus midtby samt i Randers og på Syddjurs.

Vi er en el-teknisk servicevirksomhed, som blev etableret i april 2011.

Vores medarbejdere har tilsammen mange års erfaring og brede kompetencer indenfor el-installation og el-service.

 

Som El-installatør tilbyder vi…

Egå El-Service ApS tilbyder alle former for el-installationer, IT, tele og data, udførelse af sikring- og alarmteknik, energioptimering, reparationer og vedligeholdelse samt service.

Vi er din foretrukne el-installatør i Aarhus, Egå, Risskov og på Syddjurs. Vi bestræber os på, altid at udføre et ligeså godt stykke arbejde hver gang – uanset om det er en elektriker eller en el installatør, du har brug for.

I Egå El-Service ApS fokuserer vi på det almindelige, forfaldende el-arbejde og specielt løsninger for privat og erhverv. Vi har fokus på kvaliteten fremfor kvantiteten, så du kan forvente et veludført stykke el-arbejde hver gang, når du vælger Egå El-Service ApS.

 

Ansatte i Egå Elservice

Vi er på nuværende tidspunkt fire svende, tre lærlinge og en bogholder, men vi er altid på udkig efter en nye, dygtige medarbejdere, så send os gerne en uopfordret ansøgning.