Vi tilbyder

El-installationer

En stor del af vores daglige arbejdsopgaver er koncentreret om de almindelige el-installationer og el-service i boliger og erhvervslokaler, hvad enten det drejer sig om nybyggeri, til- og ombygninger eller renovering.

 

El-service

I Egå El-Service ApS udfører vi altid el-service og el-arbejde af høj kvalitet med anvendelse af den nyeste teknologi. Vores kunder er et bredt udsnit af mindre virksomheder og private.
Hos Egå El-Service ApS får du kvalitet, rådgivning og samarbejde af høj karakter.

 

Reparationer

Trænger el-installationerne til et el-tjek eller har du behov for reparationer og vedligeholdelse af tekniske anlæg og installationer? Så er Egå El-Service ApS den rette at kontakte. Vi udfører reparationer, vedligeholdelse og fejlsøgning af dine el-installationer og udbedring heraf.

 

Solceller

Hvis du overvejer at få solceller på dit tag, så står vi i Egå El Service ApS til rådighed både med rådgivning, salg, montering og tilslutning af solceller i Aarhus, Egå, Risskov og på Syddjurs.

 

Egå El Service ApS tilbyder service og fejlfinding ved allerede etablerede solcelleanlæg der ikke producere det forventet kW produktion.

 

IT, tele og data

”Bedre kvalitet og højere hastighed”, det er, hvad der kendetegner forbindelserne til internettet, ip-telefoni og tv-signaler.

 

Der sker hele tiden en teknologisk udvikling, der stadigt giver flere muligheder for at udnytte de tekniske kommunikationsmidler indenfor el- og installationsbranchen. Egå El-Service ApS følger med på den nyeste teknologi på området og vi er altid opdaterede, så vi kan levere den bedste el-service til dig.

 

Salg af hvidevarer

Skal du købe nye hvidevarer, er vi både behjælpelige med at anskaffe det rigtige produkt til konkurrencedygtige priser via vores leverandører og med installationen af disse.

 

Vi kan skaffe nye hvidevarer fra dag til dag, og da vi ikke har en stor lagerbinding, kan vi ofte matche priserne på nettet.

 

Vi anskaffer og installerer hvidevarer til både private og erhverv.

 

Antenneinstallation

Egå El-Service ApS tilbyder alle former for opsætning og installation af antenner i Aarhus, Egå, Risskov og på Syddjurs.

 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dette, eller hvis du har spørgsmål til el-service.